26.06.2020
De la talie in sus arata ca o femeie normala, dar soldurile ei sunt exceptionale. Alexis Skyy face furori cu silueta ei

In varsta de 25 de ani, Alexis Skyy s-a facut remarcata din prima secunda in care a aparut la televizor. Cu formele sale atipice, aceasta a devenit celebra in urma unui reality show despre vedete din lumea hip hop - Love & Hip Hop, de pe VH1. In plus, relatia de doi ani pe care a avut-o cu rapperul Fetty Wap i-a crescut enorm popularitatea.

De origini jamaicano-chineze, Alexis face furori pe retelele de socializare cu rotunjimile sale sexy. Cu un bust generos, talie de viespe si niste solduri de dimensiuni impresionante, Alexis Skyy nu poate fi ignorata. Femeile o critica si ii cauta defecte, in vreme ce barbatii o adora pentru formele sale speciale.

Urmarita de peste 4 milioane de oameni pe Instagram, Alexis isi incanta fanii cu postari sexy. Fosta stripteuza, acum Alexis este influencer si femeie de afaceri -  detine un centru spa si de infrumusetare.

 

In plus, este mamica unei fetite, pe care o are cu fostul iubit, Fetty Wap. Tabloidele scriu insa ca rapperul nu a vrut sa o recunoasca pe micuta ca fiind a sa.

Articole din aceeasi categorie