01.04.2024
De ce Regele Charles, bolnav de cancer, muncește și are apariții publice, în timp ce Kate Middleton nu

Există un motiv anume pentru care Regele Charles a decis să lucreze în continuare, deși urmează un tratament împotriva cancerului. A apărut chiar și ieri, la slujba de Paștele Catolic, alături de soția sa, Regina Camilla.

Regele Charles, care a participat duminică la slujba anuală de la biserica din Windsor pentru a marca duminica Paștelui Catolic, se străduiește să participe la cât mai multe angajamente regale, deși medicii i-au interzis aparițiile publice având în vedere că urmează un tratament împotriva cancerului.

Cu toate acestea, interdicția de a apărea în public l-a lăsat pe Regele Charles „frustrat”, iar un expert a susținut că există un motiv anume pentru care monarhul este foarte hotărât să continue să lucreze alături de angajații săi.

Expertul și jurnalistul Duncan Larcombe a explicat pentru True Royalty TV că unul dintre motivele principale pentru care Regele Charles este atât de dornic să continue să lucreze în orice mod îi este posibil, în timp ce urmează un tratament împotriva cancerului, este faptul că e „dependent de muncă”.

„Regele Charles este workaholic și, în cazul lui, are și un element de „the show must go on, all hands to the pump” al tatălui său. Dar sunt momente în viață în care trebuie doar să îți asculți medicii și, probabil, regina, și să faci ce ți se spune”.

Expertul a adăugat că a fost „minunat” că regele a fost atât de hotărât să meargă la biserică pentru a sărbători Paștele Catolic, însă monarhul ar trebui să fie atent să nu se suprasolicite pe măsură ce se recuperează. „Este grozav că se arată publicului său”, a mai spus expertul. „Dar să sperăm că nu se grăbește să se întoarcă la muncă”.

Ce relație are Milissa Gologan cu mama sa, Daniela Burlaca: „Am început să...” - VIDEO

Faptul că Regele Charles este „frustrat” că nu poate reveni în totalitate la muncă a fost dezvăluit de nepotul său, Peter Phillips, într-un interviu pe care acesta l-a acordat recent.

Fiul Prințesei Anne a explicat că monarhul își dorește foarte mult să se întoarcă la munca cu normă întreagă și că luptă cu toate puterile să se recupereze rapid. „Cred că, în cele din urmă, este extrem de frustrat. Este frustrat de faptul că nu poate continua cu munca sa în totalitate", a declarat Peter.

„Așadar, mesajul principal ar fi că, în mod evident, este foarte dornic să revină la normalitate. Și probabil că este frustrat de faptul că recuperarea durează puțin mai mult decât și-ar dori el”, a mai zis nepotul regelui.

În schimb, Kate Middleton, nora Regelui Charles, s-a retras de la aparițiile publice de când a anunțat că are cancer. Soția Prințului William face chimioterapie preventivă și se recuperează acasă, alături de familie.

Emilian Crețu s-a mutat la casă nouă! Cum arată primul etaj al locuinței - VIDEO

Articole din aceeasi categorie