12.05.2022
De ce Britney Spears adora sa pozeze nud? Apropiatii vedetei au spus lucrurilor pe nume

Celebritatea nu inceteaza sa-si uimeasca fanii. Aceasta impartaseste adesea fotografiile ei complet goale pe retelele de socializare. Dupa cum se dovedeste, exista mai multe motive pentru care Britney face acest lucru.

Apropiatii vedetei au spus ca Britney Spears simte in sfarsit ce inseamna libertatea pentru ca abia in toamna anului 2021 a fost eliberata de sub tutela de 13 ani a tatalui ei Jamie Spears.

„Multi ani a fost controlata, dar acum totul este in urma.”, noteaza o sursa pentru Hollywood Life.

Olga Buzova, indignata de oamenii care ii numara banii! Artista a recunoscut ca achita pe luna 300 de mii de ruble doar pentru a-si depozita decoratiile pentru concertul sau: „De acesti bani imi luam un apartament in suburbia Moscovei”

In plus, celebritatea in varsta de 40 de ani este mandra de rezultatele antrenamentelor sale la sala de forta, organizate de logodnicul ei, Sam Asgari.

„In sfarsit se simte bine in corpul ei, asa ca vrea sa-l arate. Britney este multumita ca acum arata mai bine. Fotografiile nud sunt o victorie pentru ea.”, a mentionat un insider, adaugand ca celebritatii ii place nu doar sa posteze fotografii nud, ci si sa citeasca comentariile de sub ele.

Scandal intre Hailey Bieber si Selena Gomez! Vezi motivul pentru care artista si-a cerut scuze public: „Nu am avut intentii rele...”

„Ii place sa citeasca comentariile fanilor si sa primeasca sustinere din partea lor. Aceste comentarii o ajuta sa aiba mai multa incredere in sine.”, a povestit sursa.

Amintiti-va ca Britney Spears este insarcinata si se pregateste de nunta cu antrenorul si actorul Sam Asgari.

Articole din aceeasi categorie