31.05.2021
Dava pentru prima data a dezvaluit motivul despartirii de Olga Buzova! Afla care este acesta

Despartirea celui mai faimos cuplu din showbizul rusesc a venit ca un soc pentru fani. Abia peste cateva luni, David Manukyan a atins acest subiect dureros.

Relatia Olgai Buzova si a bloggerului David Manukyan a durat un an si jumatate. Asa cum se intampla de obicei, totul parea ideal: buchete uriase, intalniri romantice, vacante in locuri fabuloase din lume. Dar, dupa cum s-a dovedit mai tarziu, relatia a fost frumoasa doar pe Instagram. Olga l-a acuzat pe David de tradare si chiar de agresiune fizica. Fanii au asteptat cu sufletul la gura comentarii, dar ambii nu dadeau detalii. 

Citeste si :  La fel de frumoase! Vezi cum arata astazi cele mai frumoase femei ale secolului trecut - FOTO

Dava indirect, dar a negat cele spuse de Buzova: era fidel si nu-si permitea niciodata sa o atinga macar cu un deget. Atunci publicul a ramas cu intrebarea care a fost motivul despartirii. Iar recent, Manukyan recent a facut niste dezvaluiri.

„Olga este foarte muncitoare, este minunata. Totul va fi bine la ea. Am renuntat la situatia noastra in februarie. Da, noi nu ne-am potrivit, se intampla. Cand iubesti, uneori trebuie sa renunti la o persoana, in numele dragostei. Nu sunt intr-o relatie noua acum. Cred ca atunci cand ai iubit profund, este imposibil sa treci imediat intr-o noua relatie. Inca nu sunt pregatit pentru asta", a recunoscut Dava.

Citeste si :  El este milionarul care a aruncat cu bani intr-un club din Bucuresti! Barbatul care a cheltuit 100 000 de euro in doar cateva ore 

Raspunsul la intrebare a venit atunci cand reporterii l-au intrebat despre rivalitatea dintre Dava si Olga. Manukyan a devenit noua gazda a proiectului de televiziune „Dom-2”, luand astfel locul fostei sale iubite. Multi credeau ca bloggerul a tradat-o pe Buzova si a avut un comportament urat fata de ea, insa Dava nu impartaseste aceasta parere.

Citeste si :  Peste 21 de milioane de oameni au apreciat pozele de la nunta Arianei Grande cu Dalton Gomez - FOTO

„Nu fac nimic intentionat. Eu ma intrec doar cu mine. Si sunt mai bine astazi decat ieri - asta este principal pentru mine. Acesta este anul meu. Toata lumea vorbeste despre mine. Anul acesta a inceput cu mine si credeti-ma, va voi surprinde, veti avea ce discuta. ”, a intrigat Manukian.

Citeste si :  „Bebe 2 te asteptam!!!” Katalina Rusu, insarcinata pentru a doua oara

Publicul insa nu este increzut in Dava. Pentru ca popularitatea si faima sa e datorita relatiei sale cu Olga Buzova. Internautii sunt convinsi ca toti barbatii cu care Olga a avut vreo relatie, obtin succes si devin fericiti. Buzova insa nu are noroc in viata ei personala.

Citeste si :  Magitot, surpriza inedita pe scena de la Romanii au talent. Cu cine a venit pe scena: "A fost doza de normalitate de care aveam nevoie. A fost oxigenul nostru" - VIDEO
Articole din aceeasi categorie