19.11.2020
Data afara din magazin din motiv ca nu poarta marimea XS! In ce situatie s-a pomenit vloggerita Katy Black in trimestrul III de sarcina

Ecaterina Cebotari, cunoscuta de internauti cu numele de Katy Black, traieste frumoasa experienta de a fi insarcinata cu cel de-al doilea copil. Impreuna cu antrenorul de fitness, Cristian Cebotari formeaza o familie frumoasa, au un copil pe nume Eugen, iar in curand vor mai avea inca un baietel. 

Citeste si :  A mancat un macaron si a simtit pentru prima data miscarile bebelusului! Cum decurge sarcina, cand a initiat blogul culinar si cine o incurajeaza in tot ceea ce face pe Valeria Turcan

Vloggerita, Katy Black, deseori filmeaza de unde isi cumpara hainele, direct din magazine. Recent, graviduta a nimerit intr-o situatie mai neplacuta. Consultantul a rugat-o sa stearga imaginile video, afirmand ca hainele din acel magazin sunt doar pentru fete de marime XS.

Fiind atinsa de acest gest, Ecaterina a postat in instastories filmulete in care isi exprima nedumerirea de aceasta intamplare.

Invitata la emisiunea O Seara Perfecta, tanara maamica a povestit ca una dintre problemele cu care se confrunta in perioada sarcinii sunt kilogramele. Daca atunci cand l-a nascut pe Eugen, avea adaugate deja 20 de kilograme, acum isi doreste sa nu ajunga la aceasta cifra: „Incerc in a doua sarcina sa nu adaug cat am adaugat cu Eugen, pentru ca am adugat 20. Acum deja 13 si sunt in trimestrul 3. Asta ma bucura, pentru ca la aceste saptamani, cu Eugen deja aveam 15-16. Macar cu 18 sa ma duc la nastere.” Pentru a reusi acest lucru, Katy spune ca incearca sa se plimbe mai mult, deoarece la mancare nu poate renunta. 

Citeste si :  A rămas însărcinată, cand primul lor copil avea doar 6 luni. Katy Black: „Nu m-a speriat, dar m-a pus in soc.”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie