31.10.2020
Dan Balan si Tina Karol - o poveste de dragoste inventata sau o relatie ascunsa de public

Dupa ce s-a remarcat ca jurat in show-ul Vocea Ucrainei, Dan Balan i-a bulversat pe fani, care il vad deja ca si insurat cu interpreta ucraineana Tina Karol. Aceasta este printre cele mai iubite artiste din Ucraina si colega cu interpretul in acelasi concurs de talente. 

Pe parcursul show-ului, Dan Balan ar fi fost surprins in ipostaze foarte romantice cu Tina Karol, iar fanii se gandesc ca intre cei doi este mai mult decat o simpla prietenie. Admiratorii nu s-au lasat mult pe ganduri si chiar au creat mai multe conturi de Instagram, unde posteaza imagini create in photoshop avandu-i ca protagonisti pe celebrii artisti in calitate de cuplu si chiar de familie cu copii. 

Interpretii nu au confirmat niciodata ca intre ei ar fi o relatie de dragoste. Ei prefera sa raspunda evaziv sau sa glumeasca pe seama acestui subiect, semn ca nu sunt deloc impotriva la atentia care li se acorda.

Colaborarea artistica intre cantareti este una foarte productiva. Piesele pe care le-au cantat impreuna au milioane de vizualizari pe Youtube. Cea mai recenta se numeste Помнишь al carei videoclip a adunat deja peste 10 milioane de vizionari.

Citeste si :  Cine este iubitul nepoatei Sofiei Rotaru?

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie