21.03.2020
Cuplul de interpreti din Moldova, revenit recent din Italia, infirma zvonurile ca ar fi infectat cu noul tip de coronavirus: „Nu faceti din tantar armasar, toata aceasta informatie este incorecta.”

Tatiana si Ilie Maxian au revenit luna trecuta din Italia. Cei doi s-au ciocnit de o situatie neplacuta. Mai multa lume ar vorbi ca ei sunt infectati cu COVID-19. Pentru a pune capat speculatiilor si zvonurilor, interpreta a postat o inregistrare pe Instagram, in care explica situatia.

Tatiana afirma ca: „Nu este adevarat. Pana in ziua de azi la noi e totul bine, multumim lui Dumnezeu. Stam si noi, ca si voi, in carantina, acasa. Din cand in cand mai iesim ca avem magazin alimentar si necesita si el ocupatie, dar in rest – bine.

Citeste si

De ce s-a pornit asa intrebare? Fiindca noi am fost in Italia, la cumatria finutilor nostri, si nu la shopping – cum spun altii. Am revenit pe data de 26 februarie, cand am revenit deja s-a inceput aceasta panica cu acest virus. Am fost informati ca trebuie sa stam 14 zile la domiciliu. Pe data de 12 martie termenul nostru a expirat, totul a fost bine. Deja de cateva zile nu stiu de unde a aparut o lista pe care nu toti o au, o lista fotografiata, nu stiu, de la un medic de familie, nici idee n-am, unde suntem in acea lista si acolo scrie – lista persoanelor care trebuie sa stea la domiciliu, printre aceia suntem noi si cumatrii nostri. S-a inceput panica ca de ce nu stam acasa, de ce suntem la libertate, de ce nu suntem izolati. Informatia este incorecta. Aceasta persoana care detine acea lista, fotografiata nu stiu de unde, inca trebuie sa aflam, o transmite pe Facebook la toti prietenii pe Viber, peste hotare. Ultima informatie ce am auzit despre noi ca in acea lista arata ca noi suntem infectati de acest virus. Totul este bine, nu faceti din tantar armasar, toata aceasta informatie este incorecta”, a explicat ea pe Instagram.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie