03.07.2023
Cum au fost surprinsi in public Printul Harry si Meghan Markle, dupa verva creata de pierderea casei

Vor sa arate lumii intregi ca sunt nepasatori in legatura cu presupusa deceptie legata de faptul ca au fost evacuati de la Frogmore Cottage. Desi profesional nu se afla pe cai mari, Ducii de Sussex par relaxati in public.

Printul Harry si Meghan Markle au fost fotografiati in Santa Barbara, California, vineri. Ducii de Sussex pareau foarte relaxati si bine dispusi, in ciuda faptului ca au pus punct colaborarii cu Spotify. Ducesa de Sussex era creatoare de continut prin podcastul sau ”Archetypes” si probabil ca acum va trebui sa vina cu ceva nou. In orice caz, Printul Harry si Meghan Markle nu si-au pierdut optimismul odata cu resedinta regala britanica din care au fost recent evacuati total, iar toate bunurile expediate in SUA.

Frogmore Cottage este acum o vila libera, gata sa gazduiasca un alt membru al familiei regale britanice.

In schimb, Ducii de Sussex par OK cu toate cele intamplate recent in viata lor. Printul Harry si Meghan Markle au fost fotografiati zambitori, destinsi, vineri, in timp ce se tineau de mana, la un moment dat. In stilul lor deja caracteristic, se aflau sub atenta supraveghere a unei garzi de corp.

Ducii de Sussex, Profimedia jpg

Meghan Markle s-a imbracat foarte sic, perfect chiar pentru o dupa-amiaza torida in toiul verii. Ducesa de Sussex si-a expus picioarele de fotomodel, foarte subtiri, intr-o pereche de pantaloni scurti eleganti maro, cu curea de piele intr-o alta nuanta de maro, mult mai deschisa, camasa alba voluminoasa, cu maneci lungi si suflecate, palarie cu boruri largi, ochelari de soare si papuci urbani, fara toc. Printul Harry s-a afisat purtand jeansi, tricou polo verde, pantofi sport si sapca. Nici lui nu i-au lipsit ochelarii de soare.

Iesirea are loc la cateva saptamani dupa ce Spotify si-a anulat contractul de 20 de milioane de dolari cu familia regala, dupa doar un sezon al podcastului lui Markle, „Arhetypes”.

Dupa dizolvarea acestei colaborari, multi s-au intrebat daca nu cumva si Netflix va face aceasta miscare. Ducii de Sussex si gigantul de streaming au in derulare un contract de 100 milioane de dolari! Ei bine, Netflix a dat confirmari ca nu intentioneaza sa intrerupa colaborarea cu mezinul Regelui Charles si a sa sotie, atata timp cat vor livra continut de calitate. Asta nu poate insemna decat un lucru: noi dezvaluiri picante din familia regala!

Articole din aceeasi categorie