22.02.2021
Cum arata Nicoleta Luciu la 40 de ani, dupa ce a apelat la terapia vampir, procedura la care Kim Kardashian nu ar mai apela niciodata. „A fost cel mai dureros lucru pe care l-am simtit vreodata”

A implinit 40 de ani in septembrie anul trecut, dar demonstreaza ca 40 este noul 20!        

Citeste si :  Bianca Dragusanu, inregistrare socanta din apartamentul lui Gabi Badalau: „Calmeaza-te! Lasa cutitul jos”

Mai mult, arata cel putin la fel de bine ca atunci cand s-a lansat! Secretul ei? L-a impartasit si cu fanii de pe Instagram: terapia vampir.

Dupa cum ea insasi spune, terapia PRP sau terapia vampir cu plasma autologa bogata in trombocite, este un tratament in domeniul regenerarii pielii prin forte proprii si care presupune recoltarea propriului sange, procesarea si reinjectarea in piele. Terapia stimuleaza repararea celulara, stimuleaza sinteza de colagen si cresterea firelor de par.

Paula Chirila, Lili Sandu si Cristina Cioran sunt vedete di Romania care se pare ca au apelat cu incredere la acest tratament si se pare ca au fost incantate. De cealalta parte a baricadei, Km Kardashian a spus ca nu ar mai face asa ceva. Chiar a scris pe pagina ei:

„Acum cativa ani, am auzit de o ”terapie vampir”, si am fost foarte intrigata. A fost foarte greu si dureros pentru mine. Sincer, a fost cel mai dureros lucru pe care l-am simtit vreodata! Este singurul tratament pe care nu l-as mai repeat.”

Cu toate acestea, ea insasi a recunoscut ca nu a putut urma indicatiile medicului de a lua analgezice inainte, pentru a preveni eventuala durere, pentru ca era insarcinata.

Citeste si :  Barbara Brylska a vorbit despre sentimentele sale, dupa moartea lui Andrei Myagkov. „Nu am puterea sa vorbesc. Plang”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie