29.07.2019
Cum arata, la 51 de ani, fosta iubita a Angelinei Jolie. ”M-am indragostit de ea la prima vedere”
Pentru cativa ani, in timp ce era casatorita cu un barbat, Angelina Jolie a avut parte de o relatie sentimentala intensa cu modelul si actrita Jenny Shimizu.

La ora actuala, Jenny Shimizu are 50 de ani si este lesbiana declarata. Cele doua s-au cunoscut pe platourile de filmare ale dramei ”Foxfire”, in 1996.

Desi, la acea vreme, Angelina Jolie era casatorita cu primul ei sot, actorul britanic Jonny Lee Miller, actrita descrie intalnirea cu Shimizu o experienta extrem de puternica. ”M-am indragostit de ea la prima vedere”, a declarat Jolie in 1997, intr-un interviu pentru revista Girlfriends.„De fapt, credeam ca o sa pierd rolul din cauza ei. Este superba. Ne-am distrat de minune pe platourile de filmare”.

Angelina Jolie a adaugat, in cadrul aceluiasi interviu: „Probabil ca m-as fi casatorit cu Jenny Shimizu daca nu as fi fost maritata cu primul meu sot”. 

Multi ani mai tarziu, Jolie i-a marturisit legendarei Barbara Walters ca atractia sexuala intensa pe care a simtit-o pentru Jenny Shimizu a surprins-o pana si pe ea. 

„Mi-am dat seama ca toate aceste sentimente pe care le aveam pentru barbati acum le simteam pentru o femeie. Voiam sa o sarut si sa o ating”.

Relatia de iubire dintre Angelina si Jenny a continuat timp de trei ani, in perioada in care Jolie era casatorita cu Miller, dar si dupa divortul dintre cei doi actori. De asemenea, conform The New York Daily News, cele doua au continuat sa se iubeasca chiar si dupa ce Angelina Jolie s-a implicat in relatii sentimentale cu alti barbati. 

In septembrie 2014, la cateva saptamani dupa ce Jolie s-a casatorit cu Brad Pitt, Shimizu s-a maritat de asemenea, cu Michelle Haper, un nume cunoscut in lumea modei. Desi Shimizu a invitat-o pe Angelina la nunta, aceasta a refuzat sa vina.

Citeste si: Cine e cea mai buna prietena a fiicelor Angelinei Jolie, Zahara si Shiloh. E o actrita celebra

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie