20.05.2020
Cum arata Jean Claude Van Damme la aproape 60 de ani, dupa ce a fost acuzat ca si-a facut operatii estetice

A scris istorie in lumea filmelor de actiune cu aparitiile sale legendare in Soldat universal, Sport sangeros sau Dublu impact in anii ’90, insa Jean Claude Van Damme demonstreaza ca este la fel de in forma si 30 de ani mai tarziu. La aproape 60 de ani, pe care ii implineste in octombrie, actorul devenit si mai popular dupa ce a facut spagatul intre doua camioane aflate in miscare, uimeste cu look-ul sau fresh.

Carcotasii il acuza insa ca si-a facut operatii estetice, iar specialistii spun ca ar fi apelat la botox si lifting facial. Dar cum operatiile estetice sunt un subiect tabu, mai ales printre barbati, Jean Claude Van Damme nu a vorbit niciodata despre asta.


Actorul belgian lucreaza intens la sala de fitness si impresioneaza pe retelele de socializare cu muschii sai de budybuilder. Van Damme este practic la fel de “fit” ca in anii ’90. Urmarit de 5 milioane de admiratori Instagram, Van Damme posteza adesea imagini de la antrenamentele sale intense.

Casatorit de 5 ori cu 4 femei diferite, Jean Claude Van Damme are 3 copii cu doua dintre fostele sotii. In prezent este divortat.

Articole din aceeasi categorie