12.01.2020
Cum arata femeia care l-a ignorat pe Ronaldo? A refuzat sa ii raspunda la mesaje
Este model, are 5 milioane de urmaritori pe instagram, este curtata de barbati celebri, dar l-a ignorat pe Ronaldo. Cum arata femeia care a refuzat sa ii raspunda la mesaje?

Viktoria Odintcova este modelul care a reusit sa atraga atentia celor mai ravniti barbati ai lumii. Frumoasa rusoaica se lauda ca printre cei care ii urmaresc contul de Instagram se numara si Lewis Hamilton sau Neymar, modelul avand o relatie apropiata cu cei doi.

„Cea mai faimoasa persoana din agenda mea telefonica este Lewis Hamilton. Ultima oara am vorbit pe 15 noiembrie, atunci cand mi-a transmis un mesaj de ziua mea. Suntem prieteni, ne trimitem mesaje si chiar ne mai sunam cateodata. Este vorba doar despre o prietenie. Mai merg la cursele lui ocazional, ultima oara am fost la Sochi. Suntem prieteni de trei ani. Cand l-am intalnit vorbeam foarte putin engleza, il puteam doar intelege. Tin legatura si cu Neymar, pentru ca este prieten cu Lewis, l-am cunoscut prin intermediul lui. Este un simplu baiat, ne mai trimitem mesaje pe instagram.”, a spus  Viktoria Odintcova, potrivit thesun.co.uk.

Daca Lewis Hamilton si Neymar se bucura de atentia frumoasei rusoaice, nu acelasi lucru se poate spune si despre Ronaldo. Se pare ca fotbalistul ar fi fost ignorat de Viktoria Odintcova. Modelul nu i-a raspuns la mesajele pe care i le-a trimis in privat.

„Mi-a scris. S-a intamplat acum mult timp. Mi-a zis: „Buna, ce faci?” I-am sters mesajul si nu i-am raspuns. Evident ca nu i-am dat nicio sansa, serios! Stiu si alte fete carora le-a scris, asa ca totul era foarte clar: la revedere, mesaj sters.”, a spus rusoaica.

Ronaldo nu a comentat informatiile aparute in spatiul public.

Sursa foto: Instagram.com hepta.ro

Articole din aceeasi categorie