23.02.2021
Cum arata azi fiul cel mic al lui Michael Jackson. Blanket a implinit 19 ani

In iulie 2009, avea ochii inlacrimati si strangea la piept o figurina cu chipul tatalui sau, la cativa pasi de trupul neinsufleti al celui supranumit Regele Muzicii Pop. Imaginile cu micul Blanket si fratii sai,  pe scena, la funeraliile lui Michael Jackson au facut atunci inconjurul lumii. 

Anii au trecut, iar cei trei frati au crescut si au ramas la fel de uniti. Daca Paris si Prince Michael au mai avut aparitii in presa, iar fiica artistului chiar a tinut luni intregi prima pagina a ziarelor de peste Ocean, despre Prince Michael Jackson II (Blanket) nu s-a mai stiut nimic.

Baiatul a fost crescut de bunica pana la 18 ani, apoi a decis sa se mute singur. Bigi, asa cum il alinta fratii sai si prietenii, este cel mai discret dintre copiii lui Michael Jackon, iar viata sa a fost mereu inconjurata de o aura de mister. 

Michael nu a dezvaluit niciodata cine este mama lui Blanket

Daca despre Paris si Prince Michael s-a scris ca sunt copiii artistului cu Debbie Rowe, o asistenta pe care Michael a cunoscut-o intr-o clinica dermatologica unde era tratat pentru vitiligo, numele mamei lui Blanket este unul dintre cele mai bine pazite secrete. 

Intr-un interviu in care a vorbit pe aceasta tema, Michael a declarat ca “am folosit o mama surogat si sperma mea. Ea nu stie cine sunt eu, eu nu stiu cine e ea”.

Blanket a implinit 19 ani in februarie

I se spune Blanket (Paturica nr.red), pentru Michael Jackson il acoperea mereu cu o patura atunci cand ieseau in public, pentru a-l feri de bliturile paparazilor.

Mezinul lui Michael Jackson a implinit 19 ani in 21 februarie si si-a pastrat look-ul din copilarie. Cel despre care s-a scris ca ar fi unicul fiu biologic al lui Michael Jackson, dupa ce Debbie Rowe a spus ca Paris si Prince sunt conceputi cu ajutorul unui donator anonim, nu a renuntat la pletele lungi.

Spre deosebire de fratii sai, Blanket nu are conturi pe retelele de socializare si chiar recent a cerut ca pozele cu el de la absolvire sa nu mai “circule” pe Instagram. Totusi, fanii sai i-au facut un profil de Instagram, unde posteaza deseori imagini cu mezinul familie Jackson. 

Articole din aceeasi categorie