03.05.2021
Cu cearcane, de parca au fost batuti! Nopti albe pentru Valerii Meladze si Albina Djanabaeva - VIDEO

Valerii Meladze si Albina Djanabaeva si-au felicitat fanii cu ocazia sarbatorilor pascale, publicand un videoclip amuzant.

Recent, artistii au devenit din nou parinti, asa ca aproape toate noptile pentru Albina si Valerii sunt acum albe. Cu toate acestea, ei sunt ironici cu privire la aceste dificultati temporare si incearca sa aprecieze fiecare moment petrecut cu copilul. Intr-un videoclip postat pe pagina de Instagram, cei doi apar cu cearcane si fetele umflate, in camera bebelusului.

„Prieteni, sarbatori fericite ura!”,  artistii s-au adresat fanilor, iar ca raspuns au primit multe oferte cu serviciile bonelor. Fiica lor s-a nascut pe 12 aprilie 2021. Pentru Albina in varsta de 42 de ani si Valerii in varsta de 55 de ani, acesta este al treilea copil comun. De asemenea, artistii au doi fii - Konstantin, in varsta de 17 ani, si Luka, in varsta de 6 ani. In acelasi timp, Valerii, insa, a devenit tata pentru a sasea oara. De la prima casatorie cu Irina Meladze, cantaretul are trei fiice - Inga, Sophia si Arina.

Tata pentru a sasea oara! Fosta solista „VIA Gra", Albina Djanabaeva a nascut! Familia lui Valerii Meladze s-a marit cu inca o fetita

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie