15.09.2020
Conor McGregor a fost arestat in Franta. „Nu mai pot continua asa. Sunt zdrobit aici.”

Politia din Corsica l-a retinut pe Conor McGregor. Luptatorul irlandez MMA a fost suspectat de hartuire sexuala.

Fostul luptator irlandez de arte martiale mixte si puglist profesionist, in varsta de 32 de ani, a fost acuzat de hartuire sexuala. Dupa cum informeaza Daily Mail, McGregor a fost retinut de catre politia corsicana sub suspiciunea unui comportament indecent.

S-a intamplat la Calvi, oras din regiunea Corsicii, Franta, pe 6 septembrie. Irlandezul „si-a expus partile intime” unei tinere casatorite intr-un bar de pe insula.

Sportivul a fost retinut de politie pentru doua zile, timp in care i s-au facut „cateva teste". Potrivit sursei citate, el a fost eliberat, dupa un interogatoriu, dar cazul inca nu a fost inchis. In Franta, un suspect poate fi retinut initial pentru 48 de ore, insa ulterior se poate prelungi aceasta perioada.

Reprezentantii lui McGregor au negat toate acuzatiile, iar insusi irlandezul, intr-un comentariu, i-a raspuns unei persoane indignate de acest caz pe Twitter, scriind: „Nu pot continua asa. Sunt zdrobit aici.” 

Conor a mai spus ca zvonurile il „ridiculizeaza”  intr-un „moment oribil din viata mea”,  spunand: „Incerc sa raman puternic pentru copiii mei si pentru oamenii care se bazeaza pe mine si care ma iubesc si ma sustin.”

Citeste si :  Conor McGregor a cerut-o in casatorie pe iubita sa dupa 12 ani de relatie. „Viitoarea mea sotie!”

Surse foto: Daily Mail, Getty

Articole din aceeasi categorie