16.09.2020
Cleopatra Stratan si Edward Sanda si-au ales deja nasii. E vorba de un celebru cuplu din Romania

Bat clopotele de nunta pentru fiica lui Pavel Stratan! Frumoasa Cleopatra si iubitul ei, Edward Sanda, sunt mai indragostiti ca niciodata si vor sa-si oficializeze relatia cat de curand posibil.

Se pare ca tanara pereche se indreapta cu pasi rapizi spre marele eveniment. Mai mult decat atat, cuplul si-a gasit si nasi de cununie. Este vorba despre un celebru actor de stand-up comedy si frumoasa lui sotie.

Desi sunt foarte tineri si mai au destul timp pentru a se casatori, Cleo si Edward deja se gandesc sa-si uneasca destinele si sa intemeieze o familie. Ba mai mult, Cleopatra s-a gandit ca ar vrea sa fie mamica de fetita.

Tatal artistei, Pavel Stratan, sustine ca Edward Sanda ar fi ginerele ideal, deoarece este un baiat foarte manierat, educat, care o face pe fiica lui sa zambeasca in fiecare zi. Si mama lui Edward Sanda este mai mult decat fericita cu alegerea fiului sau, spunandu-i ca, in sfarsit, a gasit o fata potrivita pentru el.

Mai in gluma, mai in serios, dar nasii deja au fost alesi! Este vorba despre actorul Dan Badea, prezentatorul emisiunii iUmor, de la Antena 1, si frumoasa lui sotie, Madalina.

Cu cateva zile in urma, Cleopatra Stratan si Edward Sanda au iesit in oras cu viitorii parinti spirituali, iar momentul a fost imortalizat printr-o fotografie de colectie, care a facut furori in randul fanilor celor doi.

Desi, artistii, nu au confirmat sau infirmat vestea ce se tot vehiculeaza in mass-media si retelele de socializare, fanii sunt cu ochii pe cei doi pentru a prinde momentul unic.

Citeste si :  Pozitia Diannei Rotaru in conflictul cu interpreta Victoria Lungu. „As vrea sa-si ceara scuze, dar nu stiu daca o va face.”

Sursa foto: Instagram.com, Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie