30.08.2022
"Clara Chia a reusit ceea ce Shakira nu a reusit in 12 ani de relatie cu Pique!" Presa din Spania a facut anuntul

Gerard Pique (35 de ani) si Clara Chia Marti (23 de ani) nu se mai feresc sa se afiseze in public, dupa ce fotbalistul a oficializat despartirea de Shakira (45 de ani).

Dupa aparitia mai multor imagini cu fundasul Barcelonei si noua sa partenera, spaniolii de la Marca au titrat: "Clara Chia a reusit ceea ce Shakira nu a reusit in 12 ani de relatie cu Gerard Pique".

Sursa citata anunta ca tanara de 23 de ani s-a integrat perfect in anturajul lui Gerard Pique. Un aspect foarte important, in contextul in care Shakira nu era agreata de apropiatii fotbalistului, care au poreclit-o "La Patrona".

"Shakira nu era placuta de familia si prietenii lui Gerard Pique. Noua partenera s-a integrat mai bine in cercul fotbalistului, lucru pe care Shakira nu l-a reusit niciodata.

Clara Chia este mult mai calma, iar acest lucru a jucat un rol esential in crearea unei bune atmosfere intre ea si prietenii lui Pique. Shakira nu i-a placut niciodata pe prietenii lui Pique si din cauza caracterului sau a fost poreclita 'patroana'. Shakira nu s-a inteles nici nu prietenii de o viata ai lui Pique, nici cu sotiile celorlalti fotbalisti", scriu cei de la Marca.

Spaniolii anunta ca Rafael Nadal s-a intalnit, in secret, cu Shakira

Shakira (45 de ani) a oficializat, la inceputul lunii iunie, despartirea de Gerard Pique (35 de ani), dupa 12 ani de relatie.

Potrivit publicatiei La Vanguardia, “ruptura” dintre Shakira si Pique intra in “faza critica”, iar urmatoarele sapte zile sunt cruciale privind un acord.

Jurnalistii de la Tennis World USA, care citeaza presa din Spania, scriu ca inainte de a incepe relatia cu Gerard Pique, artista s-a intalnit "in secret" cu Rafael Nadal.

"Soc din Spania: Rafael Nadal s-a intalnit, in secret, cu Shakira", titreaza sursa citata.

"Din Spania vine o dezvaluire care este o adevarata lovitura: Rafael Nadal si Shakira au avut o relatie secreta. Conform lui Jordi Martin, un celebru jurnalist spaniol, cantareata si jucatorul de tenis si-au inceput relatia clandestina in 2009, cand s-au intalnit pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei 'Gypsy'.

Jurnalistul a explicat ca cei doi ar fi avut o relatie amoroasa intensa inainte ca videoclipul sa fie filmat. La acea vreme, se zvonea ca Shakira se intalneste cu Alejandro Sanz, un celebru cantaret spaniol. Pe de alta parte, situatia era mult mai dificila pentru Rafael Nadal, care era intr-o relatie cu Mary Perello, pe care o cunoscuse inca din 2005.

Informatiile venite din Spania sunt incredibile si vin intr-un moment nepotrivit pentru Rafael Nadal, care incearca sa se concentreze pe US Open. Castigator la primele doua turnee de Grand Slam ale anului, Nadal cauta sa cucereasca cel de-al 23-lea sau titlu major.", mai scriu cei de la Tennis World USA.

Articole din aceeasi categorie