18.10.2020
Cine este detinatorul celui mai tare Lamborghini de apa, in valoare de 3 milioane de euro? In total sunt 63 de modele in lume

Cine credea ca marca Lamborghini inseamna doar super-masini tip sport trebuie sa stie ca exista de acum si exemplare pentru deplasarea acvatica. Un astfel de iaht a intrat in posesia unuia dintre cei mai valorosi sportivi ai planetei, mega-luptatorul Conor McGregor.

Citeste si :   Masina de 9,5 milioane de euro - in colectia lui Cristiano Ronaldo! Este una dintre cele mai rapide si mai scumpe masini de productie din lume

Legenda UFC, irlandezul Conor McGregor si-a achizitionat o bijuterie de apa, un iaht Lamborghini de lux.

Fostul luptator irlandez de arte martiale mixte si puglist profesionist, in varsta de 32 de ani, s-a laudat pe retelele de socializare cu achizitia generoasa, care a fost proiectata si construita de Italian Sea Group si Tecnomar pentru Lamborghini. 

McGregor, care este deja mandru proprietar al unuia dintre aceste iahturi, a publicat pe contul sau de Instagram o serie de fotografii ale Lamborghini Tecnomar 63 de 24 de tone si 63 de metri lungime. „Sunt onorat sa asigur editia numarul 12 din doar 63 care urmeaza sa fie realizate. 1963 fiind anul in care Lamborghini a inceput pentru prima data. Sunt entuziasmat sa vad rezultatul final in sezonul urmator, sezonul de iahturi.”, a scris McGregor.

Supranumit „Supercarul Marii”, vor fi fabricate doar 63 de iahturi, fiecare valorand 3 milioane de euro, noteaza The Sun.

Avand o avere estimata la peste 100 de milioane de euro, Conor McGregor si-a permis luxul de a-si cumpara un adevarat bolid pe apa. 

Citeste si :  Conor McGregor a fost arestat in Franta. „Nu mai pot continua asa. Sunt zdrobit aici.”

Surse foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie