21.05.2020
Cine este barbatul pentru care Megan Fox l-a parasit pe Brian Austin Green. E un rapper celebru

Noi detalii despre despartirea dintre Megan Fox si Brian Austin Green au iesit la iveala. Dupa 10 ani de casnicie si trei copii impreuna, actrita l-a parasit pe sotul ei, dupa cum el insusi a marturisit intr-un podcast.

Noi detalii despre despartirea dintre Megan Fox si Brian Austin Green au iesit la iveala. Dupa 10 ani de casnicie si trei copii impreuna, actrita l-a parasit pe sotul ei, dupa cum el insusi a marturisit intr-un podcast.

Brian Austin Green a povestit ca a stat mai multa vreme la distanta de sotia sa, care s-a aflat pe platourile de filmare ale unui nou film. La intoarcere, aceasta i-a marturisit ca s-a simtit mai bine singura si ca ar vrea sa ia o pauza. In acest moment cei doi sunt despartiti, insa Green nu exclude o posibila impacare in viitor.

Insa lucrurile aparent sunt un pic mai complicate. Presa de scandal scrie ca Megan Fox ar fi inceput o noua relatie in timpul filmarilor, cu rapperul Machine Gun Kelly. Brian Austin Green spune ca sotia sa si rapperul ar fi in momentul asta doar prieteni, insa probabil ca relatia lor este ceva mai avansata, daca tot l-a mentionat in podcastul sau. 

Sursa foto: Getty

Articole din aceeasi categorie