17.12.2020
Cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibila si-au dat demisiile dupa ce Tom Cruise a tipat la ei

Tom Cruise a rabufnit din nou pe platourile de filmare ale seriei Misiune Imposibila, care a ajuns la episodul 7. Cinci oameni din echipa de filmare si-au prezentat demisiile dupa ce actorul i-a umilit.

Starul din Misiune Imposibila este de neinduplecat. Tom Cruise vrea ca oamenii care lucreaza cu el sa respecte normele de protectie sanitara si distantarea fizica impuse de autoritati studiourilor cinematografice. 

Actorul de 58 de ani a luat foc, dupa ce a surprins doi membri ai echipei de filmare ca nu respectau regulile distantarii.

A tipat la ei, atragandu-si antipatia staff-ului. Insa, marti noapte, actorul a rabufnit din nou, varsandu-si nervii pe echipa sa. 

„Sunt la telefon cu fiecare studiou, in miez de noapte, cu companiile de asigurari, cu producatorii, care ne privesc si ne folosesc ca sa le facem fimele. Noi cream mii de locuri de munca, nenorocitilor. Nu mai vreau sa vad asta vreodata. Si daca nu va conformati, veti fi concediati. Daca va mai vad facand asta o data, sunteti pusi pe liber. Asta e! Si tu, si tu! Si tu, sa nu mai faci asta niciodata”, s-a descarcat Tom Cruise, conform The Sun.

Citeste si :  Tom Cruise, criza de nervi pe platourile „Mission: Impossible”. Care e motivul

Surse din anturajul sau sustin ca Tom a devenit si mai agitat dupa ce prima lui rabufnire a fost devoalata in presa si ca tensiunile au crescut in timp.

„Prima iesire a fost de amploare, dar lucrurile nu s-au mai calmat de atunci. Tensiunea a crescut in ultimele luni, iar aceasta a fost ultima picatura. De cand a devenit totul public, a fost si mai multa furie si mai multi membri ai staff-ului au plecat”, a declarat sursa pentru ziarul britanic.

Tom Cruise este negru de suparare fiindca echipa de filmare nu respecta masurile de protectie anti-Covid. De la debutul filmarilor, starul de la Holywood, care este si producator al francizei, a luat masuri stricte de protectie. Printre acestea se numara inchirierea unui vas de croaziera pe care echipa de filmare sa poata locui izolat.

Totodata, Cruise e panicat din cauza ca filmarile au fost intarziate de pandemia de coronavirus. A 7-a parte a seriei Misiune Imposibila, care va avea si cadre filmate in spatiu, ar trebui sa fie lansata in cinematografe la 19 noiembrie 2021.

Citeste si :  Jocelyn Wildenstein a ajuns de nerecunoscut. Cea poreclita „femeia-pisica” are un partener cu 27 de ani mai tanar

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie