06.11.2019
Christina Ich, in lacrimi din cauza haterilor: „Mi s-a spus ca nu merit sa fiu mama!"
Christina Micu, cunoscuta sub pseudonimul Christina Ich, are 32 de ani, e nascuta din mama romanca si tata moldovean si e considerata de multi cea mai frumoasa femeie din Romania.

Multi o iubesc, dar sunt si multi care nu o plac. Si, din pacate, primeste mesaje neplacute chiar acum cand a nascut. Aproape in lacrimi, Christina a marturisit pe Instagram: „Mi s-a spus "nu meriti sa fii mama. Eu nu i-as spune asta nici celei mai rele mame! Au fost si oameni care mi-au spus lucruri horror!”

La cateva zile de la nastere, Christina Ich s-a filmat cu baietelul in brate, pentru toti cei care o urmaresc in mediul online. Iubita lui Piturca Jr. a vorbit despre bebelus, pe care il va boteza Noah Alexandru, despre cum se simte cu adevarat si..despre cat mai are de slabit:

 „Am inviat din morti. Ce sa va zic. Dupa ce nasti nu ramai cu burta mai deloc. Si mi se vad si primele patratele. Cred ca am dat jos 10 kilograme. (...) Bebelusul este fix cum mi-am dorit: mananca, doarme, mananca, doarme”.

Legat de suferinta prin care a trecut, Christina a afirmat clar ca nu va da detalii, pentru ca nu vrea sa sperie pe nimeni. 

„O sa revin, eu nu sunt bine, dar bebelusul este perfect si este exact cum mi-am imaginat! O adevarata provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich si stiu ca voi fi bine."

Numita „Angelina Jolie de Romania", Christina a mostenit frumusetea de la mama ei. Daca in Romania e cunoscuta mai ales in urma colaborarii cu Bromania si in urma aparitiilor pe retelele de socializare, Cristina Ich a cucerit si Italia in ultimele ore dupa ce a aparut la Ballando con le stelle 2018 (varianta din Italia a emisiunii „Dansez pentru tine”).

Sursa foto: Facebook/Instagram

Articole din aceeasi categorie