23.07.2019
Cel mai indragit cuplu din ”Riverdale” s-a destramat. Cole Sprouse si Lili Reinhart nu mai sunt impreuna
Dupa 2 ani de relatie, Cole Sprouse si Lili Reinhart s-au despartit.

Idila dintre cei doi actori, colegi de serial in „Riverdale”, a inceput in februarie 2017, pe Twitter. Din mesajele postate, fanii acestora au inteles ca intre cei doi se infiripa ceva si astfel a luat nastere cuplul „Sprousehart”.

Lucrurile au inceput sa prinda contur destul de repede, astfel ca cei doi, care erau un cuplu pe platourile de filmare al serialului Riverdale, au ajuns sa fie iubiti si viata reala.

In ciuda faptului ca acestia au fost surprinsi in diferite ipostaze sarutandu-se sau petrecandu-si vacantele impreuna, mult timp au refuzat sa afirme ca sunt un cuplu. Cu toate acestea, in august 2018, cu ocazia aniversarii lui Cole de 26 de ani, Lili i-a scris un mesaj emotionat pe Instagram: „La multi ani, iubirea mea!”.

Cu ocazia premierei filmului „Five Feet Apart”, in care Cole are rolul principal, cei doi si-au facut aparitia impreuna pe covorul rosu, demonstrand inca o data de cuplu frumos formeaza.

Acum, dupa aproape doi ani de relatie, Us Weekly dezvaluie ca cei doi s-au despartit. 

De altfel, Cole si Lili au surprinsi la petrecerea de la Comic-Con, unde pareau foarte distanti unul cu celalalt. Fanii cuplului au ramas suprinsi si de comentariul iritat pe care Lili l-a lasat la o poza postata pe Instagram: „Te rog nu ma mai pune niciodata intre cei doi", semn ca cei doi nu s-au despartit in conditii amiabile. In poza, actrita se afla intre Cole Sprouse si KJ Apa (Archie din „Riverdale”).

Surse de la E! News afirma ca cei doi nu mai sunt impreuna de ceva vreme: „Lili si Cole s-au despartit in aceasta vara. Cei doi nu mai locuiesc impreuna". Ramane de vazut ce se va intampla cu relatia lor din serialul „Riverdale”.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie