15.10.2020
Ce actor de la Hollywood saruta cel mai prost? Kate Hudson: „El avea pur si simplu mucozitati pe toata fata.”

Kate Hudson a avut parte de multe sarutari pe ecran, iar unele care pareau romantice erau mai putin decat placute pentru actrita in timpul filmarilor.

Citeste si :  O vedeta si-a postat accidental sanii pe retelele de socializare. Acum fanii se dezbraca pe Twitter pentru a o sustine

Vorbind cu colega de breasla, Gwyneth Paltrow, intr-un interviu din cadrul The Goop Podcast, Kate Hudson, in varsta de 41 de ani, a fost intrebata despre cele mai bune sarutari din cariera sa. „Sincer, simt ca nu am mai avut cei mai buni sarutatori", a povestit ea. „Simt ca ar fi trebuit sa am parte de altii, mai buni."

Vedeta a continuat, povestind ca nici saruturile cu colegul sau, Matthew McConaughey, de doua ori, nu erau atat de grozave. „Ori de cate ori l-am sarutat pe McConaughey, s-a intamplat ceva. Sarutul era distrus de vant sau de mucozitati. Cand ne-am sarutat la finalul filmului Fool’s Gold, eram in timpul scenei din ocean, dupa ce am cazut cu avionul, iar el avea pur si simplu mucozitati pe toata fata”, a spus Kate Hudson, in timp ce radea. 

Paltrow a intrebat-o daca este ca si cum ai saruta un frate, la care Kate a raspuns: „Cred ca da, uneori poate fi un mic frate. Dar nu.", a spus ea.

Cu toate acestea, Hudson a recunoscut ca a avut un sarut memorabil alaturi de colegul sau din filmul „Almost Famous”, Billy Crudup, dar nu a aparut pe ecrane, pentru ca a fost taiat. „Stii cu cine am avut un sarut bun, dar nu l-ai vazut pentru ca l-au taiat? A fost Billy", a spus Hudson. „Billy a fost bun. A fost bine. ... Am avut o scena de sarutari in camera de gheata, care ulterior nu a aparut in film."

La randul sau, si gazda podcastului, Gwyneth Paltrow a vorbit despre sarutul ei cu Robert Downey Jr. in filmul „Iron Man”, spunand ca este ca si cum ai saruta un frate. „Cu Robert, atunci cand l-am sarutat, mi-am spus: „ Cred ca glumesti ”, a dezvaluit ea.

Citeste si :  Cameron Diaz - despre motivele plecarii de la Hollywood: „Am o pace in sufletul meu.”

Surse foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie