08.11.2019
Cati bani castiga Bianca Dragusanu din postarile de pe Instagram
Are aproape 1 milion de followeri pe Instagram, posteaza zeci de story-uri pe zi si isi intretine fanii cu imagini sexy. Activitatea intensa a Biancai Dragusanu pe retelele de socializare il deranjeaza tare pe sotul sau, Alex Bodi, care i-a sugerat sa posteze mai putin pe Instagram.

Bodi e de parere ca prea multe detalii din viata lor personala pot starni invidia celor care ii urmaresc. Bianca Dragusanu are insa o explicatie clara pentru care are atatea postari pe Instagram – castiga extem de bine de pe urma lor. Postarile publicitare ii aduc zeci de mii de euro in cont.

 “Eu am contracte foarte bune din Instagramul meu si castig peste 10.000 de euro din tot ce se intampla acolo. Minim. Scris pe foaie, pentru care platesc taxe. Cand vine Black Friday fac si 20.000! Ati inteles? Eu trebuie sa am tot timpul Instastory!”, a spus Bianca Dragusanu in emisiunea lui Capatos.

Dupa ce in urma cu o saptamana au anuntat ca divorteaza, Bianca si Alex Bodi s-au razgandit si au decis sa mai dea o sansa casniciei lor.


`Eu cred ca sotul meu ma iubeste foarte mult, chiar ma adora, si cred ca va face tot ce este posibil ca sa avem o casatorie si o viata frumoasa impreuna. Eu nu i-am gresit niciodata lui, el ar trebuie sa fie mandru de mine. Cea mai frumoasa amintire pe care o am cu el? Cand mi-a spus “Nu pot sa traiesc fara tine, esti iubirea vietii mele”, a spus Bianca Dragusanu la Vorbeste Lumea.

Alex Bodi a recunoscut ca greseste des in relatia cu sotia sa. `Important este ca suntem ok, incercam sa trecem peste tot, suntem bine. I-am gresit Biancai , cateodata poate zilnic, poate ea nu imi spune. Suntem mult prea asemanatori, sunt multe orgolii”.

Articole din aceeasi categorie