14.08.2019
Cat de sexy e iubita lui Dorian Popa! „Babs” este cu sase ani mai mare decat el, dar pare de 20
Dorian Popa este unul dintre cei mai aratosi barbati din showbiz si unul dintre cei mai doriti burlaci. Competitia insa este inutila, daca vezi cum arata iubita artistului, Claudia Iosif, alintata „Babs”. Bruneta este incredibil de sexy si arata de 20 de ani, desi este cu vreo sase ani mai in varsta decat Dorian.

Dorian Popa face senzatie in showbiz cu trupul sau intens lucrat si rupe inimi pe banda rulanta de cand a jucat in „Pariu cu viata”. Ce nu stiu multe dintre fetele care viseaza la artist e ca acesta este implicat intr-o relatie extrem de stabila, ce dureaza de peste sapte ani. Mai mult decat atat, asa cum era de asteptat, Dorian Popa are acasa o femeie cu forme apetisante.


Cine este si cu ce se ocupa iubita lui Dorian Popa. Bruneta are 36 de ani

Claudia Iosif sau Babs, cum ii zic prietenii, este partenera lui Dorian Popa de multi ani de zile si, desi nu au oficializat relatia, au una dintre cele mai trainice povesti de iubire din showbiz. Bruneta are un business infloritor cu haine, multe vedete purtandu-i creatiile. Pe langa asta, Babs are un fizic de invidiat, la cei 36 de ani ai sai, pe care il intretine cu sport, desi la inceputul anului o batea gandul sa-si subtieze talia in cabinetul doctorului estetician.


Cu adevarat spectaculos este faptul ca desi pare o pustoaica, Claudia Iosif este cu circa sase ani mai mare decat iubitul sau, Dorian, asa cum singura a precizat la Antena Stars, cand a fost intrebata daca are de gand sa faca un copil.


Ne gandim la un copil, e normal intr-un cuplu. Eu deja am 36 de ani, nu cred ca am spus asta pana acum. Eu am vorbit cu Dorian si de o eventuala infiere a unui copil, pe langa copilul nostru biologic, pentru ca mi se pare un lucru foarte nobil, imi doresc foarte mult chestia asta. Dupa un copil biologic, va urma si chestia asta. Eu nu cred in casatorie, nu imi aduce nimic in plus. Petrecerea aia de nunta a devenit un bal mascat, oamenii nu mai vin de placere, vin de necesitate.”, a declarat iubita lui Dorian.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie