24.06.2020
Cantareata Ruby a fost reclamata la politie. Vezi ce fapta iesita din comun a facut artista

Recent, in casa cunoscutei interprete a venit politia, fiind chemata chiar de vecinii acesteia. Ruby a dorit sa-si mai schimbe cate ceva in locuinta sa de lux, iar acest lucru i-a deranjat pe cei ce locuiesc langa ea.

Vedeta este cunoscuta pentru ca ar fi o personalitate mai nonconformista, care face ce-si doreste ea. Iata ca tanara a vrut sa recurga la o inovatie in apartamentul sau mai exact, sa-si aduca un jacuzzi pe terasa, noteaza site-ul Cancan.ro.

Aceasta a realizat si un vlog cu modificarile pe care le face in casa sa. Femeia a marturisit acolo ca pentru a aduce jacuzzi-ul in locuinta sa, trebuiau sa ridice mai multe etaje.„A fost foarte greu, v-am spus 17 etaje, un obiect de 150 de kg. Problema mai mare a venit cand am aflat ca trebuie sa spargem peretele de la intrare.”

Prin urmare, cantareata a platit cativa oameni care sa se ocupe de perete. Din cauza galagiei, vecinii au decis sa apeleze la oamenii legii, iar Ruby s-a ales cu o reclamatie. 

Ruby, cu numele adevarat de Ana Claudia Grigore, este o interpreta de 31 de ani, originara din Megidia, Romania. Aceasta si-a lansat intial piesele in Germania, ca mai apoi sa revina in tara sa de bastina.

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie