25.06.2020
Cantareata Katy Rain - intr-o sedinta foto de poveste. Vezi cum a pozat lady in red pe malul unui lac

Indragita interpreta a participat ieri la un photoshooting pentru un nou proiect. Tanara a purtat o rochie rosie, iar locul in care a fost fotografiata este unul extraordinar.

Citeste si :  Cei mici - despre lucruri mari! Victoras, fiul artistei Katy Rain: „Mami, pentru ce sa faci muzica? Crezi ca asta e important?”

O pata de rosu si mult-mult albastru. Aceste culori se pot observa in noile imagini publicate de catre un photostudio din Chisinau in care este reprezentata Katy.

 

Vedeta a fost imbracata intr-o rochie rosie si a pozat pe marginea lacului Costeti-Stanca. Vantul i-a dezgolit picioarele, iar norii i-au creat cel mai deosebit fundal si rezultatul a fost unul pe masura. Imaginile par a fi rupte dintr-un basm.

Rain a publicat si un video de exceptie pe pagina sa de Facebook. Aceasta a notat in descriere ca este vorba despre un proiect intitulat „Acuarela”. 

Artista are 32 de ani si este mama unui baietel pe nume Victor. Anterior, ea a fost casatorita cu stilistul Denis Condrea, de care s-a despartit scandalos.

Citeste si :   „Good Luck” de la Katy Rain! Interpreta a lansat un nou videoclip

Surse foto: Instagram.com, Facebook.com, Google.com

 

Articole din aceeasi categorie