13.07.2022
Cameron Diaz a recunoscut de ce a parasit cinematografia: „In asa momente vrei sa spui...”

Cu opt ani in urma, Cameron Diaz a parasit cinematografia. Dupa ce actrita s-a casatorit cu muzicianul Benji Madden, ea a decis sa-si puna pe pauza cariera si sa se dedice doar familiei. De atunci s-au schimbat multe, doar ca vedeta inca ramane dedicata muncii sale. 

Recent, Cameron Diaz a acordat un interviu pentru CBS Saturday Morning, in cadrul caruia a recunoscut ca ii este dor de lucrul sau. „Imi lipseste actoria si producerea filmelor. Da, realizarea filmelor necesita anumite abilitati, pe care trebuie sa le antrenezi mereu. Este cu totul un alt stil de viata. Si trebuie sa fii gata pentru aceasta viata”, a spus Diaz. 

Par negru, breton si sprancene decolorate: Lily James si-a schimbat radical imaginea. Vezi cum arata acum - FOTO

De asemenea, ea a spus de ce a decis sa plece din aceasta industrie cand era atat de populara. Pe atunci, Cameron era una dintre cele mai platite actrite din lume. „Cand tu faci ceva care deja cunosti, care ti se primeste foarte bine, acest lucru te consuma foarte mult. In asa momente vrei sa spui: „Permiteti-mi sa ma odihnesc macar pentru o secunda, sa ma uit imprejur, sa inteleg ce as putea schimba sau cu ce as putea sa ma ocup pentru a ma simti mai implinita”, a spus vedeta. 

Apropo, nu demult s-a aflat ca actrita se va intoarce pe platourile de filmare, dupa mai bine de opt ani de pauza. Ea va juca intr-o comedie de la Netflix „Back In Action”, regizata de Seth Gordon.

Articole din aceeasi categorie