02.08.2020
Ca o adolescenta sexy! Cum a pozat Natalia Gordienko in una dintre postarile sale de pe Instagram

Cantareata si-a bucurat iarasi fanii cu o noua postare provocatoare din vacanta sa in Turcia. Aceasta a publicat o imagine in care apare intr-un costum de baie de o culoare efervescenta.

Citeste si :  Cum e sa calatoresti cu un copil mic? Natalia Gordienko: „Am luat cu noi doua valize mari si jumatate dintre ele apartin fiului meu.”

Cu un zambet larg pe buze, intr-un set de baie de un verde neon si niste ghete colorate, Natalia a pozat pentru o noua postare de pe Instragram. Fosta concurenta de la Eurovision 2020 arata ca o adevarata adolescenta la ai sai 32 de ani.

In imagine, putem observa ca Gordienko are niste picioare bine lucrate si bronzate, iar talia sa este extrem de subtire. 
„Victoria asupra propriei persoane este fericirea absoluta! Poate pentru cineva nu sunt ideala, dar sunt foarte multumita de mine!”, a notat tanara mamica in descrierea pozei sale.

Publicatia modovencei a ajuns sa fie admirata de o multime de internauti, iar cativa dintre ei au tinut sa o complimenteze in sectiunea destinata comentarilor: „Sunteti absolut superba!”, a scris Olga, „Ce bine aratati”, a adaugat Ina, iar Galina a mentionat ca: „E o fotografie minunata! Plutiti deasupra pamantului.”

Postarea Nataliei Gordineko a fost apreciata de 3,035 de fani.

Citeste si :  Ii place adrenalina! Pe langa cantat, Natalia Gordienko se pricepe si la...

Sursa foto: Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie