10.11.2019
Bianca Dragusanu, primele declaratii dupa impacarea cu Alex Bodi: “Sotul meu ma iubeste foarte mult, chiar ma adora”
La o saptamana dupa ce au anuntat ca divorteaza, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au surprins pe toata lumea cand au aparut impreuna la un eveniment monden.

Cei doi s-au afisat tinandu-se de mana si zambind, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat intre ei. Dupa zvonurile conform carora Alex Bodi ar fi avut cateva iesiri extrem de violente la adresa sotiei sale, nimeni nu se mai astepta la o impacare.

Ce doi au vorbit in emisiunea Vorbeste lumea despre aceasta impacare neasteptata.

Eu cred ca sotul meu ma iubeste foarte mult, chiar ma adora, si cred ca va face tot ce este posibil ca sa avem o casatorie si o viata frumoasa impreuna. Eu nu i-am gresit niciodata lui, el ar trebuie sa fie mandru de mine. Cea mai frumoasa amintire pe care o am cu el? Cand mi-a spus “Nu pot sa traiesc fara tine, esti iubirea vietii mele”, a spus Bianca Dragusanu.

Alex Bodi a recunoscut ca greseste des in relatia cu sotia sa. “Important este ca suntem ok, incercam sa trecem peste tot, suntem bine. I-am gresit Biancai , cateodata poate zilnic, poate ea nu imi spune. Suntem mult prea asemanatori, sunt multe orgolii”.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie