22.02.2021
Bianca Dragusanu, inregistrare socanta din apartamentul lui Gabi Badalau: „Calmeaza-te! Lasa cutitul jos”

De cateva saptamani, despre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau se spune ca ar forma un cuplu, insa cei doi nu au confirmat acest lucru, chiar daca au fost fotografiati impreuna in vacanta in Dubai si Maldive.

O inregistrare care circula de cateva zile in mediul online si care a fost publicata de jurnalistii de la Cancan demonstreaza ca Bianca si Gabi sunt cel putin buni prieteni, deoarece diva a fost cel putin o data la barbat acasa.

Odata ajunsa la pensie a decis sa-si schimbe radical viata. Povestea Margaretei Apostu care face sport si are o mobilitate de invidiat la 69 de ani: "Cand ma uit in pasaport, nu-mi vine sa cred ca e pasaportul meu" - VIDEO

Sursa citata noteaza ca in inregistrarea audio care a fost realizata acasa la Gabi Badalau, Bianca Dragusanu este acuzata ca ar cere bani in schimbul unor servicii sexuale. „Mi-a zis Valentin ca te-ai dus la Tulcea si i-ai cerut 10.000 de euro lu’ unu’”, afirma Gabi Badalau, care este corectat: „15.000”.

„Eu, unul de la tara, venit in oras pentru o perspectiva mai buna si Rotaru, cea mai fitoasa, mai alintata, mai dusa...” Care e relatia dintre Dianna Rotaru si Anatolie Melnic

Discutia la care au luat parte si Iulia Salagean, fosta sotie a lui Alex Bodi, si Valentin Braescu, prieten al celor doua femei, a degenerat la un moment dat, iar Bianca Dragusanu a luat de pe masa un cutit! „Calmeaza-te! Lasa cutitul jos”, se aude spunand Iulia Salagean.

 

Articole din aceeasi categorie