25.06.2020
Berlin din Casa de Papel are o iubita superba. Cum arata bruneta sexy care l-a cucerit pe Pedro Alonso

Desi nu s-a facut prea iubit printre membrii bandei Profesorului, Berlin este in topul personajelor fanilor Casa de Papel. Actorul Pedro Alonso joaca impecabil, iar prestatia sa l-a transformat intr-unul dintre cei mai populari actori din serialul spaniol.

Citeste si :  „Stockholm” din Casa de Papel, intr-o ipostaza care i-a surprins pe fani. A renuntat la haine si a pozat nud

Initial, scenaristii ar fi vrut sa il elimine mai devreme din serial, pentru ca nu se asteptau ca un personaj negativ sa aiba o popularitate atat de mare. Si iata ca Pedro Alonso a rezistat chiar si dupa finalul nefericit din sezonul 2.

Pedro Alonso este unul dintre cei mai discreti actori din Casa de Papel: prefera sa nu vorbeasca despre viata sa personala. Cu toate astea, ziaristii spanioli au aflat cine este iubita sa. Nici nu a fost prea greu, pentru ca in 2019 a luat-o cu el pe covorul rosu la un festival de film. 

 

 

Iubita lui Pedro Alonso este o bruneta superba, cunoscuta sub numele Tixie Jambass. Este de profesie psihoterapeut si sunt impreuna de cel putin un an. Ziarele spaniole scriu ca cei doi s-ar fi cunoscut la Paris.

Actorul spaniol are si o fiica dintre-o relatie anterioara, pe nume Urie, in varsta de 22 de ani.

Articole din aceeasi categorie