12.01.2021
Bella Thorne, aparitie incendiara in Mexic. Cum a fost surprinsa vedeta, in vacanta alaturi de iubit

Bella Thorne se afla in Mexic, in vacanta alaturi de partenerul ei.

Citeste si :  Cum va arata noua serie iPhone 13. Apple introduce caracteristica pe care o asteptam cu totii

Tanara de 23 de ani profita din plin de aceasta escapada si se relaxeaza alaturi de Benjamin Mascolo (27 de ani). Vedeta este cazata la hotelul O'Tulum si are parte de o zona privata in care petrece timpul alaturi de iubitul ei.

In urma cu cateva zile, paparazzi au fotografiat-o pe Bella in timp ce se afla la plaja. Imbracata intr-un costum de baie foarte decupat, tanara l-a rugat pe Benjamin sa o fotografieze, probabil pentru a posta imaginile pe retelele de socializare. 

Bella si partenerul ei se intalnesc in Mexic, in ultimele luni fiind destinatia preferata a cuplului, tinand cont ca italianul nu poate calatori in SUA din cauza pandemiei. 

Bella Thorne se lauda cu un corp perfect, bine lucrat si nu ezita sa-si etaleze formele in tinute minuscule. Vedeta, care in trecut declara ca este pansexuala, adica simte atractie sexuala fata de oricine, indiferent de sexul biologic si de identitatea de gen a acestuia. 

Citeste si :  Imagini fierbinti de pe iaht. Ce destinatie si-a ales Laura Vetty pentru vacanta alaturi de iubitul si fiica ei
Articole din aceeasi categorie