09.11.2019
Bebe Rexha, fotografie incendiara pe plaja. Poza cu care si-a innebunit fanii
Bebe Rexha nu vrea sa-si deamageasca fanii absolut deloc, iar pentru acest lucru, cantareata in varsta de 30 de ani a postat o fotografie pe contul ei de Instagram in care si-a etalat formele.

Chiar daca este criticata pentru formele sale rubensiene, Bebe Rexha nu baga in seama aceste rautati si pare ca se simte excelent in pielea sa. 

Cantareata, care a implinit recent 30 de ani a postat pe contul ei oficial de Instagram o fotografie in care se afla in costum de baie, pe plaja. Poza a facut ravagii pe internet, adunand peste 1,4 milioane de aprecieri.

Nu este prima poza de genul acesta postata de Bebe Rexha. Cand a implinit varsta de 30 de ani, vedeta a tinut sa aniverseze acest eveniment in stil grandios. Bebe Rexha a realizat o poza cu care “a rupt” internetul: cantareata s-a lasat fotografiata pe podeaua unei bai, in pozitie de spagat. Insa imbracata doar cu o pereche de chiloti tanga. 

De curand, Bebe Rexha a impresionat la Premiile MTV Video Music Awards, care au avut loc in vara, cu atitudinea sa dezinhibata si cu rochia sexy pe care a purtat-o. De asemenea, vedeta a castigat premiul pentru cea mai buna piesa dance. Piesa se intituleaza "Call You Mine" si a fost realizata in colaborare cu DJ-ii de la "The Chainsmokers".

„Nu mai am 20 de ani” este noua piesa lansata de Bebe Rexha in ziua in care a schimbat prefixul. 

Recent, Bebe Rexha si-a anuntat fanii ca sufera de tulburare bipolara, explicandu-le ca vrea sa o accepte exact asa cum este. Sunt bipolara si nu-mi mai este rusine. Asta e totul. 

Vedeta a marturisit ca multa vreme s-a straduit sa inteleaga simptomele si de ce simtea nevoia sa nu iasa din casa sau sa fie in preajma oamenilor.

Foto: Instagram, GettyImages

Articole din aceeasi categorie