22.02.2021
Barbara Brylska a vorbit despre sentimentele sale, dupa moartea lui Andrei Myagkov. „Nu am puterea sa vorbesc. Plang”

Barbara Brylska l-a numit pe Myagkov, partenerul sau de pe platoul de filmare, o persoana minunata si un actor de exceptie.

Citeste si :  Doliu in cinematografia rusa. S-a stins din viata actorul Andrei Myagkov, vedeta filmelor populare sovietice. El avea 82 de ani

Andrei Myagkov si Barbara Brylska au jucat impreuna in filmul „Ирония судьбы, или С легким паром” precum si in continuarea acestuia. Contactata de RIA Novosti, celebra actrita poloneza a spus: „Nu am puterea sa vorbesc. Plang. El a fost un actor grozav, o persoana minunata"

„L-am iubit foarte mult”, a adaugat actrita.

Mai tarziu, intr-un interviu, artista a remarcat ca nici Myagkov si nici Iurii Yakovlev, ca barbati, nu au atras-o deloc. Ba chiar invers.

Artistul popular al RSFSR, Andrei Myagkov a murit la varsta de 82 de ani.

El si-a cunoscut popularitatea odata cu aparitia filmului lui Eldar Ryazanov „Ирония судьбы, или С лёгким паром!”, in care a jucat in 1976 la 38 de ani. Dupa lansarea filmului, Andrei Myagkov a fost desemnat cel mai bun actor al anului si a primit premiul de stat al URSS.

In timpul carierei sale, a aparut in peste 50 de filme. Printre celelalte lucrari celebre ale sale se numara filmele „Служебный роман”, „Гараж”, „Жестокий романс” si altele.

Citeste si :  „Eu, unul de la tara, venit in oras pentru o perspectiva mai buna si Rotaru, cea mai fitoasa, mai alintata, mai dusa...” Care e relatia dintre Dianna Rotaru si Anatolie Melnic 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie