16.09.2020
Asta da, iubire! Anastasia Fotachi a primit in dar un buchet cat ea de mare

Frumoasa basarabeanca este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate modele de la noi din tara. Astazi, tanara isi sarbatoreste cea de-a 25-a aniversare.

Citeste si :  Anastasia Fotachi - sarbatorita zilei. Cum a surprins-o iubitul ei, Gabriel Stati

Cu aceasta ocazie speciala, familia si cei mai apropiati prieteni ai Anastasiei, s-au grabit sa o surprinda cu daruri alese si urari de bine. Cel mai original insa a fost, probabil, iubitul vedetei, omul de afaceri, Gabriel Stati. El si-a alintat aleasa cu un imens buchet de trandafiri rosii. 

Anastasia a ramas, pur si simplu, cucerita de gestul barbatului, impartasind cu internautii poze si videouri in care apare alaturi de cei 301 trandafiri.  „Frumosii 25 de ani! 301 trandafiri. Iti multumesc pentru tot, iubirea mea!”, a notat Fotachi in descrierea imaginilor.

Modelul mai ca nici nu se vede de dupa multimea de flori spectaculoase.  

Citeste si :  Family Portrait! Actorii Anatol Durbala si Olesea Svecta - intr-o fotografie de colectie. „Acum suntem mai multi...”

Postarea vedetei a fost apreciata de peste 12 mii de internauti care nu au ezitat sa-i ureze la multi ani: „Ce fata frumoasa!”, „La multi ani!”; „Draga, sa fii fericita!”, sunt doar cateva dintre mesajele scrise de fanii Anastasiei.

Se pare ca si in acest an, Fotachi se bucura de o zi de nastere extraordinara, pentrecuta in compania celor mai dragi oameni. 

 

Anastasia Fotachi si Gabriel Stati sunt impreuna de mai bine de un an. In februarie 2019 cei doi bifau prima aparitie impreuna, dupa ce o buna perioada de vreme si-au ascuns relatia de ochii lumii. Acum, indragostitii apar tot mai des impreuna la evenimente mondene, dar si pe pagina de Instagram a Anastasiei, iar la evenimentul monden marca VIP Fashion, tanara a venit insotita de mama lui Stati, semn ca relatia celor doi este una destul de solida. Intre Gabriel si Anastasia este o diferenta de 19 ani.

Surse foto: Facebook.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie