24.01.2023
Asa ceva nu ai mai vazut la O Seara Perfecta! Olga Tapordei a aparut cu bigudiuri in cap: „Am vrut sa fiu peste asteptari la noul job” - FOTO/VIDEO

In emisiunea de ieri, la „O Seara Perfecta”, noua prezentatoare Olga Tapordei a aparut intr-un mod neasteptat pentru toti chiar in direct. Vezi mai jos despre ce este vorba. 

Asadar, dupa ce a pariat cu producatoarea emisiunii, Olga Tapordei a decis sa nu dea inapoi si a aparut in live cu bigudiuri in cap. 

„Am vrut sa fiu peste asteptari la noul job si sa uimesc producatoarea. A fost o gluma. De fapt, am avut un pariu cu producatoarea, iar cei de acasa, cei care ma cunosc, stiu ca eu spun ca frumusetea vine din interior in primul rand”, a spus Olga la inceputul emisiunii. 

Pe tot parcursul emisiunii, prezentatoarea a fost cu biguriuri in cap, ceea ce nu a deranjat-o nici pe ea, dar nici pe invitatii sai, Iuliana Beregoi si Svetlana Sainsus. 

Si chiar daca a avut o astfel de coafura, Olga a aratat fabulos. Aceasta a optat pentru o rochie rol pal, cu guler alb, care avea la spate un bant dragut. Si-a completat tinuta prezentatoarea cu o pereche de pantofi stiletto bej, pe un toc jos. 

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 71 mii de urmaritori. La 11 martie 2015, Olga s-a casatorit cu Bogdan Ghies. Impreuna acestia au o fiica pe nume Alexandra. 

Olga este noua prezentatoare a emisiunii O Seara Perfecta. Aceasta o inlocuieste pe Anisoara Loghin, care acum o luna a anuntat ca pleaca in concediu de maternitate. 

Articole din aceeasi categorie