02.02.2022
Antonia - aparitie indrazneata in noul sau look. Vezi cum a reactionat Inna cand a vazut pozele artistei - FOTO

La doar cateva zile de cand Antonia a aparut cu parul negru ca abanosul si cu breton drept, cantareata si-a impresionat din nou fanii, dar si pe Inna, care n-a intarziat sa reactioneze in dreptul postarii.

Orele petrecute in sala de sport se vad in cazul Antoniei, care se mandreste cu un trup perfect, chiar si dupa trei nasteri.

In cadrul imaginilor facute publice pe retelele sociale, cantareata apare imbracata in blugi, pe care i-a asortat cu un top din dantela, rosu, pus in valoare de niste decupaje indraznete in jurul bustului.

„Uhuu”, a scris Inna in dreptul imaginii care a strans mai bine de 18.000 de aprecieri, in mai putin de o ora.

Fara inhibitii! Khloe Kardashian - o sedinta foto topless: „Esti fantastica” - FOTO

„Wow”, „Doamne, esti superba!”, „Mai femeie...”, au exclamat fanii.

Dupa ce a reusit sa divorteze de italianul Vincezno Castellano, anul trecut, in 2021, Antonia a primit fost ceruta in casatorie de Alex Velea. Emotionata, bruneta a pus pe Instagram o poza cu inelul si cu bucuria surprinsa imediat dupa momentul in care i-a fost adresata marea intrebare.

Cele mai frumoase femei ale fotbalistilor! De la Shakira pana la Georgina Rodriguez - FOTO

Felicitarile au curs pe banda rulanta in rubrica de comentarii, printre mesaje regasindu-se si de la vedete. Smiley, Adda si multi dintre prietenii lor artisti le-au urat numai lucruri frumoase: „Dragoste si bucurie!„/ „Felicitari si casa de piatra! Sa fiti fericiti toata viata!”/ „Asta da iubire! Felicitari!”.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie