02.05.2021
Anne Heche, adevarul despre relatia cu Ellen DeGeneres. Ce nu o lasa prezentatoarea TV sa faca, atunci cand erau impreuna

Anne Heche, fosta iubita a lui Ellen DeGeneres, a dezvaluit ca prezentatoarea TV nu o lasa sa se imbrace sexy cand erau impreuna.

In timp ce isi revedea cele mai iconice vestimentatii, Anne Heche a vazut o poza de pe vremea cand era impreuna cu Ellen DeGeneres, ceea ce a inspirat-o sa impartaseasca o poveste interesanta despre relatia lor. In fotografie, cele doua se aflau la Globurile de Aur din 1998. DeGeneres purta un costum de matase bleumarin si Heche intr-o rochie asortata si haina duster peste. “De ce arat ca un hippie? Pentru ca Ellen nu a vrut sa ma imbrac sexy", a spus Anne Heche intr-un filmulet pe TikTok. 

Anne Heche si Ellen DeGeneres au fost impreuna din 1997 pana in 2000, cand drepturile cuplurilor homosexuale nu erau atat de cunoscute. La sfarsitul anilor ’90, Anne Heche a recunoscut public ca are o relatie cu DeGeneres, iar acest lucru aproape ca le-a costat cariera si a dus la ani de excludere din industrie.

Despre motivul despartirii, Heche a dezvaluit, potrivit etonline.com, ca ea si Ellen DeGeneres si-au dat seama ca vor cu totul alte lucruri: „Cu relatiile, cred ca multi dintre noi au ajuns la o bifurcatie in drum: „Ce vrei si ce vreau? ”. Aceste obiective sunt determinate de individ. Intentiile ei si intentiile mele au fost diferite si de aceea ne-am separat."

 

Articole din aceeasi categorie