06.11.2019
Angelina Jolie - pictorial diafan, in care pozeaza nud
Actrita de 44 de ani, castigatoare a unui premiu Oscar, a renuntat la haine pentru cel mai recent numar al publicatiei Harper's Bazaar.

Angelina Jolie, protagonista filmului „Maleficent 2”, apare pe coperta celebrei reviste, dar si intr-un pictorial diafan, in care pozeaza nud, acoperita doar de un voal fin. In interviul aferent, diva marturiseste ca nu era populara in timpul liceului, ca are traume emotionale, ca are o fire „neimblanzita” si ca i-ar placea sa traiasca peste hotare alaturi de copiii sai, daca fostul ei sot, Brad Pitt, nu i-ar impune ca acestia sa locuiasca in Los Angeles. 

De asemenea, Angelina Jolie vorbeste despre interventiile chirurgicale pe care le-a suferit. Acum cativa ani, aceasta si-a facut o dubla mastectomie si si-a indepartat si ovarele. „Trupul meu a trecut prin multe in ultimii zece ani si am atat cicatrice vizibile cat si invizibile”. 

Apoi, aceasta a vorbit despre despartirea de Brad Pitt. „Cele invizibile sunt cele mai greu de vindecat. Viata are multe intorsaturi. Cateodata suferi, pentru ca ii vezi pe cei dragi cum sufera, iar tu nu poti sa fii libera si deschisa asa cum doreste sufletul tau”.

Angelina Jolie s-a despartit de Brad Pitt in 2016 si de atunci, este in plin proces de divort. Cei doi au impreuna trei copii biologici, Shiloh, Vivienne si Knox, dar si trei adoptati: Maddox, Pax si Zahara. 

Sursa foto: Profimediaimages.ro

Articole din aceeasi categorie