10.06.2021
Anastasia Volocikova socheaza din nou! Balerina a aparut topless intr-o cada cu apa rece ca gheata: „Figura mea este un dar al lui Dumnezeu”. Vezi cum si-a uimit fanii - FOTO

Cunosuta balerina din Rusia nu inceteaza sa-i socheze pe fani. Anastasia Volochkova a raspuns haiterilor care au criticat-o pentru fotografiile nude din trecut.

Femeia, in varsta de 45 de ani, de aceasta data si-a uimit fanii cu o fotografie in care apare pe jumatate goala intr-un „butoi” de apa rece. Aceasta era imbracata doar chilotii, iar pieptul l-a acoperit cu o matura. 

Citeste si :  Irina si Serghei Kovalsky sarbatoresc nunta de lut! Interpreta a lansat o piesa in limba ucraineana. In videoclip s-a filmat si fiica sa, Liza. „Ne-a surprins pe toti pe platou” - VIDEO

„Figura mea si muschii tonifiati sunt un dar de la Dumnezeu si fructele muncii mele zilnice in sala de balet! Si imi permite sa ma imbrac in mini chiloti. Este ceva ce multi nu-mi pot ierta”, a scris balerina.

De asemenea, ea a spus ca comentariile negative din postarea ei anterioara, in care Volocikova a aparut intr-un set de lenjerie intima, ii scriu „fete infricosatoare cu celulita”.

Citeste si :  Sotia atacantului nationalei Germaniei, aparitie irezistibila la plaja. Frumoasa blonda face furori cu silueta ei

Unii fani au sustinut-o pe Volocikova: „A avea un astfel de corp inseamna multa munca! Admir! ",„Lasa invidia criticilor rautaciosi, iar tu esti un om bun - un muncitor sarguincios ",„Meriti sa te comporti dupa cum consideri ca e necesar, esti o persoana harnica ", „Cei care nu se pot arata sau poate sa nu aiba nimic de aratat, spun lucruri urate”, au scris internautii.

Volochkova este foarte pasionata de sauna si de scaldatul in cazi de fonta. Din cand in cand demonstreaza acest lucru pe pagina sa de pe Instagram.

Citeste si :  Bloggerii, socati de moartea vloggeritei care s-a aruncat in gol de la etajul 14 al unui bloc din capitala! „In viata asta poti sa ai de toate si popularitate, si bani, si haine, dar daca nu ai pe cine sa suni cand te doare, nu ai nimic”. Vezi ce bilet de adio a lasat Veronica - VIDEO

Sursa foto: Instagram 

Articole din aceeasi categorie