29.03.2024
Ana Cernicova - criticată pentru felul în care s-a îmbrăcat la ceremonia de la Președinție. Cum a reacționat soprana - FOTO

Talentul, măiestria si dedicația Anei Cernicova pentru muzică nu au fost trecute cu vederea. Soprana a fost distinsă cu titlul „Artistă Emerită” în cadrul unei ceremonii care a avut loc acum două zile, la Președinția Republicii Moldova.

La ceremonie, Ana a ales să poarte un look casual format dintr-o pereche de pantaloni evazați de culoare albă, o camașa verde cu mâneci scurte, dar și o pereche de adidași pe care i-a luat de la fiica ei, Amelia.

Se pare că ținuta nu a fost pe placul tuturor. Un internaut i-a scris și un mesaj sopranei, unde a menționat că look-ul ei a fost nepotrivit pentru un asemenea eveniment.

„Ținuta ar fi putut fi un pic mai elegantă, din respect pentru dumneavoastră, dar și din respect pentru doamna Maia Sandu”, a fost mesajul haterului.

„Amelia Uzun, cineva nu a apreciat adidașii tăi cu Hello Kitty”, este mesajul scurt pe care l-a lăsat Cernicova.

Ție cum ți s-a părut ținuta artistei emerite?

Ana Cernicova a primit titlul onorific de Artistă Emerită

Dupa ce și-a primit mult râvnitul titlu, Ana a lăsat un mesaj pe contul ei de Instagram:

„Artistă emerită. Nu știu dacă aș fi acceptat acest titlu din mâna altui conducător de stat. Mândră de președinta mea. Sunt convinsă că parcursul nostru european va aduce beneficii considerabile domeniului Culturii și bineînțeles, abia aștept să colaborăm cu teatre din spațiul european.

Mulțumesc Directorului Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, domnului Nicolae Dohotaru pentru încrederea pe care mi-o acordă”.

Acum două zile, au mai primit distincții: Cristofor Aldea-Teodorovici, Cătălin Josan, Diamanta Paterau, dar și mulți alții.

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute și apreciate soprane de la noi din țară. Ea a fost casătorită cu Valentin Uzun și este mama unei fetițe pe nume Amelia.

Articole din aceeasi categorie