12.06.2020
Adelina Pestritu are un nou look. Vezi la ce schimbare curajoasa a recurs fotomodelul

Multe schimbari au loc in ultima vreme. Se pare ca pandemia i-a facut pe unii sa nu mai astepte timpul potrivit si sa actioneze atunci cand simt. Cam acelasi lucru l-a facut si vedeta Adelina Pestritu.

Citeste si : Nimeni nu a anulat dragostea pe timp de coronavirus! Adelina Pestritu si sotul ei - sarut pasional cu masti

Starul si-a anuntat ieri fanii sai printr-o postare pe Instagram ca a recurs la o schimbare de look. Este vorba despre parul acesteia. Femeia s-a tuns scurt si si-a facut si cateva suvite.

Adelina a scris in descrierea clipului video publicat ca anul curent este destinat modificarilor si, in acest fel, a decis sa se transforme. Aceasta a mai adaugat ca „am dorit sa ma transform in cea mai buna versiune a mea. Astfel m-am reintors la tunsoarea care m-a facut in urma cu 4 ani sa ma reinventez si sa imi demonstrez mie ca feminitatea sta in atitudine, nu in par si tocuri. Asadar, va fac cunostinta cu noua Adelina Pestritu.”


Fanii lui Pestritu s-au impartit in doua tabere: cei care adora aceasta schimbare si cei care nu. ,,Esti minunata oricum! Asta ne face si pe noi mai curajoase sa abordam noi stiluri si sa iesim din cotidian. Bravo!'', i-a scris o fana in comentarii, iar alta a notat ca „Nu cred! Imi placea mai mult cum era inainte, dar conteaza sa te simti tu bine.”

Clipuletul de un minut in care Adelina filmeaza experienta sa la frizer a acumulat 284 de mii de like-uri. Se pare ca urmaritorii fotomodelului au apreciat curajul acesteia de a-si face o asemenea freza.

Adelina Pestritu este o vedeta cunoscuta in showbiz-ul romanesc. Aceasta a devenit celebra datorita relatiei cu actorul Liviu Varciu, mai apoi pentru sesiunile sale foto pentru revista ,,Playboy'' si aparitiile la TV. Actualmente star-ul se iubeste cu Virgil Steblea, cu care are si un copil - Zenaida Maria.

Citeste si : Adelina Pestritu si sotul ei deschid magazin cu ceasuri si bijuterii. Unele produse depasesc 100.000 de euro

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie