26.06.2020
Adela Popescu a primit diagnoza medicilor. Iata de ce boala sufera actrita

Recent, coprezentatoarea emisunii „Vorbeste lumea” de la ProTV Romania a fost nevoita sa mearga de urgenta la spital, pentru ca avea niste dureri insuportabile. Dupa cateva analize, medicii i-au dat o diagnoza. Vestea nu a bucurat-o pe Adela. 

Citeste si :  Adela Popescu are probleme de sanatate si a fost internata la spital. „Medicii spera sa nu fie nevoie de o interventie chirurgicala” 

Astazi, femeia a vorbit cu colegii sai de la show despre starea sa actuala. Popescu a mentionat ca medicii au aflat ce are si i-au dat un tratament.

„De vreo patru zile mă durea foarte tare stomacul și durerea se localizase undeva în partea dreaptă și pe la 3 dimineața când se vedea clar că durerea crește și nu scade m-am prezentat la urgență și m-am internat, pentru că se pare că am o inflamație destul de puternică în partea dreaptă, diagnosticul fiind de ilenită terminală. Mai exact o inflamație a tubului digestiv'', a declarat actrita de pe patul de spital

Prin urmare, doctorii au decis ca sotia lui Radu Valcan sufera de boala Crohn, numită şi ileită terminală, scrie site-ul Cancan.ro.

Aceasta este o maladie a tractului digestiv, care poate afecta teoretic orice segment de la esofag pana la anus, dar in special, portiunea finala a intestinului subtire si a colonului. Afectiunea ataca straturile profunde ale tubului digestiv, cauzand ulceratii la acest nivel.

De asemenea, Adela a spus acum cateva ore, intr-un Instastory, ca urmeaza sa se externeze din spital si ca va trebui sa continue medicatia acasa.

Citeste si :  Adela Popescu - despre preferintele sale alimentare: „Sunt super sanatoase”

Surse foto: Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie