06.04.2021
Acuzatii dure dupa decesul lui Maradona: „A fost abandonat, a murit singur”

Matias Morla, care a fost avocatul si prietenul lui Diego Maradona, a afirmat, luni, ca fiicele fostului star argentinian Dalma si Giannina „l-au furat si l-au abandonat in ultimii ani”.

Citeste si :  „Almost ready for summer!” Cum arata una dintre cele mai sexy antrenoare de fitness de la noi, in costum de baie si fara photoshop

„Daca Diego s-ar trezi si m-ar acuza de ceva este faptul ca nu am avut grija de Rocio Oliva (fosta sa partenera). A iubit-o pe Rocio si a luptat pana la moarte cu Dalma si Giannina, pentru ca s-a simtit tradat si furat. Eu sunt cel care a stat cu Maradona sapte ani si am petrecut tot atatea sarbatori de Craciun, iar el se uita la telefon si nu-l suna nimeni”, a spus Morla intr-un interviu acordat canalului America, citat de Agerpres.

„Maradona a fost abandonat, a murit singur”, a mai spus avocatul fostului decar al Argentinei.

Morla a mai adaugat ca „Diego nu a fost niciodata nebun”, chiar daca „intotdeauna a avut probleme cu dependentele”.

Dalma si Giannina Maradona l-au acuzat pe Morla ca este responsabil pentru constituirea echipei medicale care l-a ingrijit pe Maradona in ultimele luni de viata.

„Daca Maradona ar fi trait, nu ar fi permis sa ma atace. Inainte sa moara a spus ca hotii sunt ele. Fetele nu ma aveau la inima pentru ca le-am taiat cartile de credit in iunie 2014. S-au luat la bataie pentru ca l-au jefuit”, a insistat Morla.

Neurochirurgul Leopoldo Luque si psihiatra Agustina Cosachov au fost primii vizati de ancheta privind decesul lui Maradona, extinsa la un psiholog si doi infirmieri (un barbat si o femeie), prezenti alaturi de fostul mare jucator in ultimele zile ale vietii sale, precum si alte doua persoane: coordonatorul acestor infirmieri si un medic coordonator al spitalizarii la domiciliu.

Biroul procurorului general din San Isidro a deschis, la finele lunii noiembrie, o ancheta pentru a determina responsabilitatile in cazul mortii lui Maradona, decedat in urma unui stop cardiac pe 25 noiembrie 2020, la varsta de 60 de ani la resedinta sa din Tigre (Buenos Aires).

Procedura a fost declansata dupa marturiile celor trei fiice ale lui Maradona, Dalma, Gianinna si Jana, si cauta sa determine o eventuala neglijenta sau imprudenta in tratamentele medicale administrate fostului decar al nationalei.

Operat la inceputul lunii noiembrie de un hematom la cap, campionul mondial din 1986 a decedat cateva saptamani mai tarziu din cauza „unui edem pulmonar acut secundar si o insuficienta cardiaca cronica”.

Citeste si :  Jennifer Lopez face senzatie cu cel mai recent pictorial pe plaja. GALERIE FOTO
Articole din aceeasi categorie