23.02.2021
Actorul Wilmer Valderrama a devenit tata pentru prima oara

Actorul Wilmer Valderrama (40 de ani), cunoscut datorita rolului jucat in serialul That ’70s Show, si logodnica lui, modelul Amanda Pacheco (28 de ani), au devenit parinti pentru prima oara. Modelul a dat nastere unei fetite pe 15 februarie 2021. In mediul online, perechea a publicat primele imagini cu micuta.

„Viata este o calatorie continua pe parcursul careia evoluam, iar in momentele in care drumul nostru trebuie luminat … ingeri sunt trimisi catre noi pentru a ne ghida si pentru a ne arata ca putem deveni mai buni … direct din Rai o bine venim pe prima noastra fiica…”, a scris actorul pe Instagram.

A incheiat cu hashtagul: „Suntem doar noi 3 acum”. Modelul a publicat aceleasi trei fotografii si aceeasi descriere in dreptul lor. Pana la acest moment, cuplul nu a divulgat ce nume are micuta. Wilmer si Amanda au dezvaluit ca vor deveni parinti pe 21 decembrie 2020.

Actorul a publicat doua fotografii in care apare alaturi de Amanda. In descrierea lor a scris: „Suntem doar noi trei acum”. In fotografii, perechea poarta jachete asortate, iar in spatele lor se afla o masina albastra inconjurata de fum in nuante de roz si galben.

Wilmer si Amanda s-au logodit la inceputul anului 2020, in luna ianuarie. In aprilie, pentru Entertainment Tonight, actorul a vorbit despre cum a decurs izolarea pentru el si pentru familia lui.

„Destul de devreme in viata, am reusit sa cumpar ceva lucruri. Apoi am cumparat casa vecinilor si am mutat-o pe mama aproape de mine. Tata locuieste de asemenea pe aceeasi proprietate.

Articole din aceeasi categorie