13.06.2019
A fost supranumita „cea mai urata femeie din lume”! Cum arata Lizzie Velasquez acum! E total schimbata
Lizzie Velasquez are o poveste impresionanta de viata. Ea a fost supranumita „cea mai urata femeie din lume”. Cand a aflat, a trecut printr-o depresie, care, ulterior, a ajutat-o. Ea inspira acum tinerii din lumea intreaga, iar transformarea ei e una de proportii.

Totul a inceput la 17 ani cand a vazut un filmulet cu ea in presa britanica, unde era catalogata drept cea mai urata femeie din lume, transmite Viva.ro.

Am fost socata. Am plans nopti la randul – ca adolescenta, am crezut ca viata mea s-a terminat. Nu am putut sa imi fac curaj sa vorbesc cu nimeni despre asta. Nu am spus niciunui prieten, atat de socata am fost ca se intamplase”, a povestit Lizzie. Cu defecte in zona ochilor si a maxilarului si extrem de slaba, Lizzie Velasquez, acum in varsta de peste 30 de ani, aproape ca nu mai iesea din casa, din cauza acestor prejudecati si a etichetarilor.

Lizzie a decis sa traiasca in izolare pana de curand, cand a hotarat sa depaseasca aceste bariere si sa spuna povestea ei tuturor. Chiar daca transformarea ei este una spirituala, si nu fizica, Lizzie este extrem de impacata in prezent cu propria-i persoana. Ea a devenit o voce a persoanelor abuzate si chiar este protagonista unui documentar de 78 de minute intitulat „O inima viteaza: povestea lui Lizzie Velasquez”, in care isi spune povestea.

Cum a devenit Lizzie Velasquez celebra

Productia a rulat la Festivalul de film South by Southwest, unde a fost un real succes, ridicand sala in picoare. Filmul documenteaza eforturile ei in campania impotriva abuzurilor, eforturi care au inclus lobby-ul facut la guvernul american pentru sustinerea unui proiect de lege in acest sens. Lizzie tine in prezent conferinte pe tema abuzurilor si are un canal YouTube cu 300.000 de abonati.

Cazul lui Lizzie a devenit celebru in urma cu aproximativ 10 ani, cand faptura ei firava si trasaturile fizice deloc obisnuite, din cauza unei boli de care sufera, au devenit subiect de presa.

Fata cantareste numai 27 de kilograme, insa nu este deloc anorexica, ba chiar, mananca o data la un sfert de ora si acumuleaza in jur de 8.000 de calorii pe zi – cam cat patru fete de varsta ei. Aceasta sufera de o maladie rara care o macina si nu-i permite sa se ingrase. Alte doua persoane mai sufera de acest sindrom in intreaga lume, fiind o afectiune despre care lumea medicala nu stie prea multe, scrie Libertatea.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie