28.06.2020
„18 kg, plus mega retentie de apa, dar jur ca nu stiu cum s-a intamplat sa se puna toate pe mine”. Cum arata vedeta in luna a 8-a de sarcina

Cantareata si actrita romanca, Lili Sandu mai are putin de asteptat pana la cel mai fericit moment din viata ei: urmeaza in curand sa devina mamica unui baietel.

Nerabdatoare, artista a fost la controalele de rutina si a povestit pe Instagram cum evolueaza sarcina ei.

„Mi se face tare dor de bebe si parca simt ca trece o vesnicie pana ajung sa fac o ecografie. Ma multumesc sa-l vad pe un ecran, sa stiu ca este bine si sa-i aud bataile inimioarei, pana voi ajunge sa-l tin in brate, sa-l pup, sa-l miros, sa-l alint, sa-i cant, sa-l iubesc neconditionat asa cum nu ma credeam capabila... sa fiu Mama”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

 

Intr-o alta postare Lili a povestit ca s-a ingrasat 18 kilograme si ca a retinut foarte multa apa:

„- Iubito esti asa frumoasa dimineata..

- Eu in my inner monologue: aha 18 kg, plus mega retentie de apa, dar jur ca nu stiu cum s-a intamplat sa se puna toate pe mine.. Ce ziceai iubitule?”, a glumit vedeta.

“Nu cred ca mai are un rost sa spun ca aceast baietel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate ca undeva mi-as fi dorit sa fie fetita pentru ca poate gandeam superficial. Ma gandeam ca fetitele sunt atasate de mame, ca le putem imbraaca frumos, ca sunt gingase, mai dichisite, dar cred ca Dumnezeu stie exact de ce este un baietel si vreau sa zic ca il iubesc dinainte sa se nasca”, a spus vedeta pe canalul ei de Youtube, atunci cand a aflat sexul bebelusului.

Cariera lui Lili Sandu a inceput in anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul Scolii Vedetelor, dupa care a colaborat cu trupa Trinity, impreuna cu Ileana Lazariuc. Lili a avut o scurta cariera solo pana in anul 2009, iar apoi a plecat in SUA pentru a deveni actrita

Articole din aceeasi categorie