16.05.2024
Zilele au devenit tot mai însorite, serile mai lungi şi evenimente mai multe! MariMar te ajută să-ți găsești ținuta perfectă - VIDEO

Motiv pentru orice femeie de a-şi  împrospăta garderoba cu ţinute noi pentru cele mai importante ieşiri. Ce spune moda despre aceast sezon şi ce se poartă la evenimente, aflăm dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă.

Alegerea corectă a unei ţinute îţi va accentua prezenţa şi te va scoate în evidenţă. Aşa cum sezonul evenimentelor a început, la mare căutare sunt rochiile de seară.

Olesea Berzoi a dezvăluit:„Dispunem de o gamă variată de rochii atât pentru ocazie, cât și zi de zi, pentru orice tip de eveniment. În funcție de tipul evenimentului, nașele și soacrele optează pentru o rochie mai de gală, iar cineva ca un simplu invitat optează pentru o rochie de tip casual cu lungimea peste genunchi”.

Indiferent de siluetă, fiecare femeie îşi va găsi ţinuta potrivită.

„Oricine își poate găsi rochia perfectă în magazinul MariMar, avem mărimi de la L până la 12XL. Avantajul magazinului este că orice doamnă cu forme își poate găsi o ținută atât modernă, cât și elegntă pentru eveniment. Aici ve-ți găsi diverse stofe, culori și mărimi”,  a mai adăugat Olesea.

„Acest model de rochie poatefi purtat și de nașă și de mamele mirilor pentru că evidențiază. Mâneca este transparentă, dar cu paiete, ceea ce oferă eleganță, dar și mult rafinament. Talia întretăiată avantajează orice siluetă pentru că oferă și înălțim, dar și îngusteză talia doamnelor”,a arătat Olesea.

Co-fondatoarea MariMar, Olesea Berzoi a menționat: „Această ținuta este versatilă atât ca model, cât și ca culoare, poate fi îmbrăcată la orice eveniment, atât la o nuntă, cât și la o petrecere privată este modernă și este potrivită pentru orice vârstă”.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie