23.12.2020
Xenia Deli a mai facut o schimbare de look. „Nici eu nu mai am 18. Imbatranesc”

Frumoasa basarabeanca a ajuns din nou pe scaunul hair-stylistului, de unde a plecat cu o alta tunsoare.

Dupa ce acum cateva zile si-a vopsit parul roz, uimindu-si fanii, se pare ca modelul nu a rezistat mult cu acea nuanta pe par.

Citeste si :  „2020 pe bune m-a lovit in cap!” Xenia Deli si-a socat fanii pe final de an

Xenia a apelat din nou la frizerul ei. De aceasta data, moldoveanca a ales sa-si tunda bretonul si sa-si vopseasca parul saten, apeland si la niste bucle.

Dupa schimbare, Xenia a impartasit cateva fotografii cu urmaritorii de pe Instagram, carora le-a transmis: „In acest an, am experimentat mult cu parul meu. Cum va pare?”

In 14 ore, postarea Xeniei a fost apreciata de peste 40 de mii de oameni, iar comentariile au fost de la cele de apreciere, pana la cele de critica. Cineva i-a spus modelului ca ii sta bine cu orice culoare a parului si chiar daca s-ar tunde cheala, ar fi la fel de frumoasa, iar Xenia i-a raspuns ca la fel i-a spus si sotul ei, de aceea experimenteaza. Unii au acuzat-o ca e demodata aceasta frizura si ca e moldoveneasca, insa Xenia a stiut cum sa le raspunda: „Eu nu alerg dupa moda”, „Nu-mi uit radacinile. Sofia Rotaru” si „Nici eu nu mai am 18. Imbatranesc”.

Indiferent de comentariile internautilor, este evident ca frumusetea Xeniei nu poate fi eclipsata de nici o coafura sau culoare a parului.

Citeste si :  Divorturile anului: Miliardarul care va trebui sa ii plateasca sotiei 2 mil. $ pe luna

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie